Dětské koberce od Vopi podpoří fantazii Vašich dětí

Rozhodli jste se zútulnit dětský pokoj Vašich dětí a rádi byste pořídit do jejich království některý z dětských koberců, nebo Vás láká představa módního doplňku v podobě kusového koberce do Vašeho obývacího pokoje? Ať už tak či onak, s koberci z internetové prodejny Vopi budete maximálně spokojeni. Dětské koberce od Vopi jsou skvělým společníkem dětí při hraní si na zemi i jedinečným barevným doplňkem jejich dětských pokojů.

Dětské koberce jsou vyrobeny z nejrůznějších materiálů, takže není problém mezi nimi vybrat i koberec s ekologickými parametry. Těšit se můžete také na bohatý výběr motivů. Pro nejmenší děti jsou velmi žádané zejména koberce s motivem pohádek, kluci i holky totiž mají v oblibě postavičky z Disney příběhů. U holek jasně vede myška Minnie, zatímco kluci si skvěle pohrají na koberci Disney Cars. Sdílí-li sourozenci společný pokoj, určitě nepochybíte s kobercem s motivem některé z deskových her.Na internetových stránkách firmy Vopi www.vopi.cz najdete koberec s motivem hry Člověče, nezlob se, Husičky, Monopoly i Skákací panák. Dětem školou povinných se budete lépe učit zeměpis s kobercem v podobě Mapy světa. Kluci milující fotbal si zamilují koberec s dresem fotbalového talentu Messiho nebo znakem španělského klubu Barcelona.

Kusové koberce od Vopi se hodí do jakékoliv místnosti, můžete je tedy použít, jak ve Vaší domácnosti, tak v kanceláři. Ani u těchto koberců není výběr nijak omezen a vybere si zde skutečně každý. Položit jej můžete, jak na podlahu celé místnosti, tak například jen pod konferenční stolek nebo před postel.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Hydrophil Bambusový kartáček (super soft) - 100% z obnovitelných zdrojů Hydrophil

Hydrophil Bambusový kartáček (super soft) - 100% z obnovitelných zdrojů

99 Kč
Detail produktu
Mulieres Svíčka ve skle - bez vůně (180 ml) - až 35 hodin hoření Mulieres

Mulieres Svíčka ve skle - bez vůně (180 ml) - až 35 hodin hoření

289 Kč
Detail produktu
Sonnentor Sirup BIO - černý čaj a broskev (500 ml) - bez přidaného cukru Sonnentor

Sonnentor Sirup BIO - černý čaj a broskev (500 ml) - bez přidaného cukru

240 Kč
Detail produktu
Sonnentor Bylinný čaj Klidné bříško BIO - nálevové sáčky (18 x 1

Sonnentor Bylinný čaj Klidné bříško BIO - nálevové sáčky (18 x 1,2 g)

90 Kč
Detail produktu
Hydrophil Bambusový mezizubní kartáček (6 ks) 0

Hydrophil Bambusový mezizubní kartáček (6 ks) 0,45 mm

119 Kč
Detail produktu
Hydrophil Bambusový mezizubní kartáček (6 ks) 0

Hydrophil Bambusový mezizubní kartáček (6 ks) 0,40 mm

119 Kč
Detail produktu